Atcom Care Bewegung 12.5kg

Merk: Atcom
Aantal
Product
Prijs
Details
12.5kg
€--,-- Excl. btw
€--,-- Incl. btw
12.5kg
Voorraad
Op voorraad
Bezorging
1 - 2 dagen
Artikelcode100123
SKU100123
EAN4260259291048
Bestel binnen counting... uur, morgen in huis
Login for prices
Artikelcode 100123
EAN 4260259291048
Informatie

Veel paarden zijn gevoelig voor gevoeligheden van het bewegingsapparaat. Dit kan zich uiten in de vorm van artrose, rondhouten, klauwklachten, etc. In dit geval is het gebruik van gewrichtsvoedingsstoffen zoals glucosamine, hyaluronzuur en chondroïtinesulfaat bewezen. Vooral bij gevoelige paarden is het zinvol om deze voedingsstoffen via het dieet aan te bieden en op een preventieve manier te ondersteunen in tijden van verhoogde stress of in geval van bestaande problemen op een natuurlijke en bewezen manier. Daarom gebruiken we een speciale voedingskorrel in dit product ter ondersteuning van het bewegingsapparaat, dat een groot deel van de gewrichtsvoedingsstoffen bevat, die we verder hebben verrijkt specifiek met secundaire plantaardige ingrediënten, de sporenelementen zink en mangaan en antioxidanten.

Hydrothermisch verteerde maïs en gerstvlokken evenals structureel rijk timotheehooi vormen de basis van dit voederbakvoeder. Verrijkt met voedingsstoffen van zacht gedroogde wortelen en rode biet, is dit product van nature erg lekker. ATCOM CARE bevat geen toegevoegde mineralen, vitamines en sporenelementen en kan daarom gemakkelijk worden gecombineerd met een mineraalvoer (bijvoorbeeld ATCOM HUF-VITAL).
Vanwege het hoge gehalte aan gezamenlijke voedingsstoffen in de pellet is een dagelijkse voedingshoeveelheid van 250 g voldoende voor preventieve ondersteuning of in geval van kleine problemen voor het grote paard (ongeveer 600 kg, pony's en kleine paarden gelijk aan de helft). In geval van acute problemen of kortdurende voeding kan de voedingshoeveelheid ook op korte termijn worden verhoogd. Een voedingshoeveelheid van 2 kg per dag mag niet worden overschreden bij het grote paard.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »