Eleuthromax

Merk: TRM
Aantal
Product
Prijs
Details
10 Beutel 40g
€--,-- Excl. btw
€--,-- Incl. btw
10 Beutel 40g
Voorraad
Niet op voorraad
Bezorging
1 - 2 weken
Artikelcode100335
SKU100335
EAN5391504340163
Bestel binnen counting... uur, morgen in huis
Login for prices
Artikelcode 100335
EAN 5391504340163
Informatie

Eleuthromax kan in de volgende omstandigheden aan de dagelijkse voeding worden toegevoegd:

Voorafgaand aan lange afstandsreizen
Voorafgaand aan stressvolle gebeurtenissen
Tijdens herstel
Voor moeilijke of prikkelbare fokmerries of spenen
Jonge paarden in opleiding
Paarden zonder vitaliteit
LET OP: Het gebruik van dit product kan in strijd zijn met de regels van de paardensportconcurrentie. De fabrikant raadt aan de feed gedurende 48 uur voorafgaand aan de wedstrijd te onthouden.

Voerinstructies
Voer een zakje van 40 g per dag gedurende 7 - 10 dagen voorafgaand aan lange afstandsreizen of stressvolle gebeurtenissen.
Voer een zakje van 40 g per dag tijdens herstel, spenen, tijdens het broedseizoen of bij het starten of wijzigen van een trainingsroutine.
Eleuthromax wordt gemaakt tot een gegarandeerde standaardsamenstelling door analytische identificatie van het eleutherosidegehalte met behulp van de H.P.L.C. methode.

Eleuthromax kan worden gebruikt in wedstrijd-, fok- en herstellende paarden om hun algehele respons op stressvolle stimuli te verbeteren.

Eleuthromax kan de natuurlijke weerstand en recuperatieve kracht van het lichaam verbeteren.

Eleuthromax bevat actieve ingrediënten gewonnen uit de wortels van de Eleutherococcus senticosus maxim plant. Dit is een plant uit dezelfde Araliaceae-familie waartoe Panax ginseng behoort. Eleutherococcus senticosus maxim is een stekelige kruipende plant die overvloedig groeit in delen van het Sovjet Verre Oosten, Korea, China en Japan. De wortel van de plant bevat hoge concentraties biologisch actieve eleutherococcus. De actieve componenten in eleutherococcusare eleutherosides. Deze eleutherosiden maken Eleuthromax een essentieel supplement voor elk paard dat mogelijk te maken krijgt met stress, of het nu gaat om fysieke stress door maximale spiercontractie tijdens training en racen, of omgevingsstress die zich op vele schadelijke manieren manifesteert.

Het gebruik van Eleuthromax bij renpaarden, zij het op het circuit of in de fokstal van een hengstenstation, is het hoogtepunt van vele jaren onderzoek door professor I.I. Brekhman en Professor I.O. Dardymov in de USSR. Het gebruik van Eleuthromax in de sport komt voort uit de ontdekking dat het uithoudingsvermogen en prestaties kan verbeteren zonder bijwerkingen in vergelijking met andere stimulerende middelen. Het gebruik van Eleuthromax als een antistressmiddel komt voort uit de bevindingen dat het de alarmfaserespons bij atleten verbetert en de fysieke bijwerkingen geassocieerd met stress vermindert.

De toepassingen van Eleuthromax zijn enorm

Immunomodulerend - Eleuthromax kan helpen vermoeidheid aan te pakken en immuunfuncties in het lichaam te verbeteren.
Spenen - Speenstress verhoogt cortisol conc. tot 40 uur na het spenen. Deze langdurige gestresseerde toestand maakt het veulen vatbaar voor infecties etc.
Jonge paarden - Breken en trainen maakt jonge paarden vatbaar voor veel stress. Trainers die Eleuthromax gebruiken, krijgen een betere respons.
Acclimatisatie - De praktijk van dual-purpose hengsten betekent dat deze dure dieren te maken krijgen met transport- en acclimatisatiestress, stress door veranderingen in voeding en huisvesting.
Competitiepaarden - Alle vormen van paarden concurreren op zeer hoge niveaus. Deze paarden moeten zich aanpassen aan verschillende soorten stress, b.v. Transport, klimaat etc.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »