Dit is Botéba

Botéba, de partner voor retail in de dierenbranche

Botéba is een voorgesorteerde groothandel van kwalitatieve producten voor alle huisdieren, paarden, tuin- en boerderijdieren. Ze bestaat al sinds 1998 en dankzij haar ruime ervaring weet Botéba als geen ander wat er zich afspeelt in de dierenbranche. Sinds 2019 leveren we direct aan de retailers, wat onze binding met winkels en hun wensen optimaliseert. De behoeften van de ondernemer en zijn klanten staan bij Botéba dan ook centraal.

We zijn nu met name actief in de Benelux, maar zullen in de nabije toekomst uitbreiden naar andere Europese landen. Ga jij voor het allerbeste, service en marktgerichtheid? Kies dan voor Botéba!

Aan wie levert Botéba?

Botéba is partner van onder andere dierenspecialzaken en ruitersportzaken. Kortom; alle denkbare retailers die dierenvoeding- en benodigdheden aanbieden.

Maak jouw assortiment onderscheidend, kwalitatief en actueel

Als internationaal importeur zet Botéba zich dagelijks in om unieke producten van de beste kwaliteit in te kopen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit A-merken waarover de groothandel exclusiviteit heeft. Het aanbod bestaat uit ruim 3.000 dierenproducten tegen scherpe prijzen en wordt continu uitgebreid. Ook hier geldt dat jouw behoefte leidend is.

Hulp in jouw zoektocht naar oplossingen

Vraag je je af welke producten het best bij jouw winkel passen of zoek je een oplossing voor een specifieke klantvraag? Botéba denkt graag met je mee en handelt actief om jouw klanten een positieve winkelervaring te geven. Gespecialiseerde medewerkers met diepgaande kennis van de dierenbranche staan dagelijks voor je klaar. Kies daarbij voor het contact dat jij prettig vindt: een winkelbezoek, telefonisch  of digitaal.

Bestellen en levering binnen no-time

Hoe minder tijd het plaatsen van bestellingen kost, hoe meer je kunt doen in en voor je shop – daar is Botéba zich terdege van bewust. Dankzij de overzichtelijk webshop met accountopties, vul je jouw voorraden in een handomdraai aan. En bestel je binnen de Benelux voor 18.00 uur, dan worden de producten vanuit het geautomatiseerde warehouse de volgende dag al bij je bezorgd. Zelfs op zaterdag! Bovendien worden er geen minimum orderbedragen gehanteerd. Je betaalt op rekening of vooruit. 

Botéba staat ook voor zeer aantrekkelijke prijzen

Als international pets brandhouse gaan we voor de beste kwaliteit tegen de laagste inkoopwaarde voor retailers. Dagelijks zetten we ons in voor de aantrekkelijkste prijzen en aanbiedingen. En inkopen wordt nog leuker met de extra voordelen van de Botéba Petclub!

Botéba Petclub

De Botéba Petclub bied je vele voordelen en kent vier klantlevels: platinum, goud, zilver, brons. Ieder level kent zijn eigen privileges, kortingen en exclusieve cadeaus. Als welkomstgeschenk start je de eerste twee maanden als platinumlid, ongeacht je ordergroottes en bestelfrequentie. Daarmee heb je al recht op 9% korting! Deelname aan de Botéba Petclub is gratis en de spelregels zijn eenvoudig:

  • Registreer je gratis voor de webshop op boteba.nl;
  • Plaats je bestellingen;
  • Haal het maximale uit je lidmaatschap;
  • Na twee maanden wordt je account geëvalueerd door je accountmanager;
  • Nu wordt bepaald op welk level je uiteindelijk gaat komen;
  • Hoe meer je bestelt, hoe hoger het level waarop je uiteindelijk ingeschaald wordt en hoe meer privileges je hebt;
  • Platinum Club Members hebben altijd voorrang.

Contact

Benieuwd wat Botéba voor jouw shop kan betekenen of heb je een vraag over het assortiment? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »