Stomach Herbal Juice

Merk: Stiefel
Aantal
Product
Prijs
Details
1 l
€--,-- Excl. btw
€--,-- Incl. btw
1 l
Voorraad
Op voorraad
Bezorging
1 - 2 dagen
Artikelcode100825
SKU100825
EAN4037877095606
Bestel binnen counting... uur, morgen in huis
Login for prices
Artikelcode 100825
EAN 4037877095606
Informatie

Sap van 100% onvervalst kruidenmengsel Voor een gezonde spijsvertering

Aanvullend diervoeder voor paarden Kruidensap van de maag - op onvervalst kruidensap zonder kunstmatige smaakstoffen. Gemaakt van een speciaal geselecteerd kruidenmengsel voor het stabiliseren van de spijsvertering bij paarden. Deze verbinding kan helpen tegen een opgeblazen gevoel, maagkrampen, constipatie en diarree en bevat stoffen die krampen verlichten en de spijsvertering stimuleren.

Samenstelling: Gebrouwen en gefilterde kruidenmix (venkel, anijs, karwij)

Analytische componenten: vochtig 98%, ruw eiwit <0,50%, ruwe celstof <0,30%, ruwe as 0,60%, ruw vet <1,00%, natrium <0,50%

Voedingsaanbeveling: Paarden (600 kg lichaamsgewicht) 70 ml per dag Kleine paarden 35 ml per dag Dagelijks kan worden verdeeld in twee porties per dag. Voedingsduur: min. 14 dagen, gevoed als kuur gedurende 6 weken aanbevolen. Bewaar op een koele en droge plaats tegen direct zonlicht. Gebruik kort na opening. Goed schudden voor gebruik. Let op de huidige antidoping- en medicatieregels (ADMR) van de FN (Duitse rijbond).

Presentatie: vloeibaar

Verpakking / hoeveelheid: Artikel: ST009560 1l Doseerfles

Gegevensbladnummer: 421019D

Informatie: Laarzen Maag Kruidensap - op onvervalst kruidensap zonder kunstmatige smaakstoffen. Gemaakt van een speciaal geselecteerd kruidenmengsel voor het stabiliseren van de spijsvertering bij paarden. Deze verbinding kan helpen tegen een opgeblazen gevoel, maagkrampen, constipatie en diarree en bevat stoffen die krampen verlichten en de spijsvertering stimuleren.

Boots Stomach Herbal Juice is een kruidensap voor paarden met maag- en spijsverteringsproblemen en kan worden gebruikt als een preventieve behandeling of voor acute stadia. Het maag-kruidensap is gemaakt van venkel, anijs en karwij, wat kan helpen een opgeblazen gevoel, maagkrampen, constipatie en diarree te verlichten en bevat stoffen die krampen verlichten en de spijsvertering stimuleren. De vloeibare doseringsvorm maakt een hoge biologische beschikbaarheid mogelijk.

Hint: Voer niet aan zwangere paarden zonder een dierenarts te raadplegen.

Boots Herbal Juices zijn: - veganistisch - geen toegevoegde suiker - geen kleurstoffen - gemaakt in Duitsland

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »